Startpagina

Afspraak maken
  • U bent van harte welkom bij de openbare raadsvergadering  op maandag 26 juni om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum. De vergadering kunt u ook rechtstreeks beluisteren via…

    Lees meer
  • Vorig jaar heeft de gemeente Ameland met een groep Amelander ondernemers tijdens een ondernemersavond uitgebreid gesproken over de dienstverlening van de gemeente Ameland en wat we voor…

    Lees meer
  • De buurtsportcoach sport en bewegen is één van de buurtsportcoaches die Sport Fryslân in opdracht van de ge­meente Ameland aanstelt. De buurtsportcoach gaat actief aan de slag met de…

    Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Ameland onderneemt

Ameland onderneemt

Ameland is een ondernemend eiland. Wij ontwikkelen een duurzame economische visie. Meer weten? Kijk op onze themawebsite!

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het Gebiedsteam Ameland, Hulp bij het Huishouden. jeugd, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie