Startpagina

Afspraak maken
  • Ameland, Vlieland, Terschelling behoren tot de tien duurzaamste gemeenten van Nederland. Dat blijkt uit de nieuwe Gemeentelijke Duurzaamheidsindex van de stichting Duurzame Samenleving.

    Lees meer
  • U bent van harte welkom bij de openbare raadsvergadering  op maandag 25 september om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum. De vergadering is ook rechtstreeks te beluisteren…

    Lees meer
  • Zorgt u voor een familielid of andere dierbare? Dan kunt u tot 8 oktober iemand door wie u zich het meest gesteund voelt, nomineren voor een Mantelzorg Award via www.mantelzorgawards.nl. Want…

    Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het Gebiedsteam Ameland, Hulp bij het Huishouden. jeugd, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Ameland onderneemt

Ameland onderneemt

Ameland is een ondernemend eiland. Wij ontwikkelen een duurzame economische visie. Meer weten? Kijk op onze themawebsite!

Meer informatie

Woningbedrijf Ameland

Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland

Bent u op zoek naar informatie over huurwoningen op Ameland? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Waddencampus

Waddencampus

Ben je student of onderzoeker en wil je onderzoek doen op Ameland? Bekijk de mogelijkheden op onze Waddencampus.

Meer informatie