Startpagina

Afspraak maken
  • De woning Hidde Dirks Katstraat 32 in Hollum is per 15 augustus 2017 beschikbaar voor verhuur. De woning heeft één slaapkamer en bevindt zich op de 1e etage. De huurprijs bedraagt €…

    Lees meer
  • Op woensdag 26 juli vindt er een bijeenkomst van de welstandscommissie Hus & Hiem plaats in het gemeentehuis. Op de agenda staan de volgende plannen:

    Lees meer
  • Met de Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De opruimactie start op dinsdag 1 augustus op twee locaties: in Cadzand (zuid) en op…

    Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het Gebiedsteam Ameland, Hulp bij het Huishouden. jeugd, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Ameland onderneemt

Ameland onderneemt

Ameland is een ondernemend eiland. Wij ontwikkelen een duurzame economische visie. Meer weten? Kijk op onze themawebsite!

Meer informatie

Woningbedrijf Ameland

Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland

Bent u op zoek naar informatie over huurwoningen op Ameland? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Waddencampus

Waddencampus

Ben je student of onderzoeker en wil je onderzoek doen op Ameland? Bekijk de mogelijkheden op onze Waddencampus.

Meer informatie