Een seintje als we tijdens feestdagen op een andere dag uw afval ophalen, een link naar de vergunningen die zijn aangevraagd, een uitnodiging voor een inwonersbijeenkomst of een oproep om iemand voor te dragen voor een lintje. Iedere week gratis en voor niks in uw mailbox als u zich aanmeldt voor onze e-mailnieuwsbrieven.

Gemeente Info en Raadsinformatie

  • In de wekelijkse nieuwsbrief Gemeente Info praten we u bij over dingen die handig zijn om te weten als u op Ameland woont of er onderneemt. Zo bevat deze nieuwsbrief een snelle link naar de bekendmakingen van de gemeente Ameland: wie vroeg welke vergunning waarvoor aan? Ook brengen we nieuwsberichten en projecten waarover u kunt meedenken of kunt meepraten, onder de aandacht.
  • De nieuwsbrief Raadsinformatie wordt voorafgaand aan de vergaderingen van de gemeenteraad en van de raadscommissie verstuurd en bevat de vergaderagenda en de vergaderstukken(externe link).

De informatie in onze nieuwsbrieven vindt u ook op onze website.

Gratis abonneren

Wilt u (één van) deze e-mailnieuwsbrieven ontvangen? Dan kunt u zich gratis abonneren. We gebruiken uw e-mailadres alleen voor onze nieuwsbrieven. U kunt zich op ieder moment afmelden.

Inschrijven nieuwsbrieven(externe link)