Ameland Bouwt

Algemene informatie rondom de voortgang van alle nieuwbouwprojecten. Specifieke informatie over de verkoop van bouwkavels, ‘kluswoningen’ en nieuwbouwwoningen. 
 

Te koop: Bouwkavels

  • Bouwkavels in Ballum: De uitgifte van drie woningbouwkavels (19-21) aan de Smitteweg te Ballum is ingetrokken. Deze kavels worden naar verwachting op een later moment weer uitgegeven.
  • Bouwkavel nummer 3 Tiemanshiem in Buren: de koopovereenkomst voor bouwkavel nummer 3 is ontbonden waarna deze opnieuw is vrijgekomen voor uitgifte. Inschrijving is gesloten.
  • Bouwkavels in Ballum, Nes en Buren: op 20 januari 2021 heeft notaris Brouns acht bouwkavels op Ameland verloot onder de mensen die zich daarvoor hadden ingeschreven. Dit vond plaats tijdens een interactieve livestream vanuit het gemeentehuis in Ballum. Inschrijving is gesloten.
  • Bouwkavels in Hollum: de uitgifte van bouwkavels in Hollum volgt in 2022, zodra het bestemmingsplan onherroepelijk is. Inschrijving is nog niet open.
     

Te koop: Nieuwbouw koopwoningen

Op 20 januari 2021 heeft notaris Brouns acht kavels met koopwoningen op Ameland verloot onder de mensen die zich daarvoor hadden ingeschreven. Dit vond plaats tijdens een interactieve livestream vanuit het gemeentehuis in Ballum.
 

Te koop: Kluswoningen

  • Reddingbootweg 12 te Hollum € 175.000 k.k. Inschrijving is gesloten.
  • Klaas Goumaweg 10 te Nes € 170.000 k.k. Inschrijving is gesloten.

Er zijn circa veertig inschrijvingen ontvangen voor deze kluswoningen tezamen. De loting door de notaris heeft plaatsgevonden op 9 december 2020. De loting was door de genodigden te volgen via een besloten livestream.
 

Regels en voorwaarden rondom verkoop


Algemene informatie

Top