Heb jij passie voor het beheer van openbare ruimtes en ervaring in het opstellen van beheerplannen en het uitvoeren van specialistische vaktechnische werkzaamheden? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de leefbaarheid van het prachtige eiland Ameland? Dan zoeken wij jou!

Medewerker beheer openbare ruimte m/v (36 uur)

Bij de gemeente Ameland werken we mét mensen, vóór mensen. Of het nu gaat om zorg, onderwijs, verkeer, ruimtelijke ordening of een schone en duurzame gemeente; elke dag bouwen wij aan een fijne en veilige omgeving voor onze inwoners, ondernemers en gasten. Wat ons als organisatie uniek maakt, is dat we alles hebben wat je nodig hebt: een vliegveld, een haven en meerdere natuurgebieden. Dit maakt ons werk zeer divers en interessant. 

Als medewerker bij de gemeente Ameland draag je verantwoordelijkheid voor diverse gemeentelijke taken op het eiland. Met een klein team van 105 mensen heb je een breed en afwisselend takenpakket, waardoor je minder specialistisch bezig bent. Je speelt ook een belangrijke rol in het welzijn van de inwoners en voelt je verbonden met het eiland. Bovendien heerst er een warme en vertrouwde sfeer waarin iedereen elkaar goed kent. 

In jouw rol als medewerker beheer openbare ruimte (36-38 uur p.w.) bestaan jouw taken uit:
✅ Het maken van (beheerplannen) op een specifiek terrein van de openbare ruimte;
✅ Voorbereiden en uitvoeren van (specialistische) vaktechnische werkzaamheden, zoals tekenen en calculeren;
✅ Bestuurlijke advisering;
✅ Werken aan (kleine) verkeerskundige meldingen/vragen vanuit de samenleving;
✅ Afstemmen werkzaamheden met zowel de collega’s van de binnendienst als collega’s van de buitendienst.

In deze functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, zo mag je je eigen planning maken en zelf prioriteiten stellen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen uren in te plannen tussen 07:00 en 22:00 uur. Daarnaast mag je 50/50 thuiswerken en werk je ook op locatie. Ook ga je weleens naar het werk toe wat jij gemaakt hebt en zie je wat je getekend hebt letterlijk tot leven komen. 

Heb jij een MBO-opleiding richting infra afgerond en heb je ervaring met AutoCAD en/of microstation? Laat dan snel je gegevens achter door een e-mail te sturen naar solliciteren@ameland.nl voor een vrijblijvende kennismaking en een kop koffie!