Startpagina

Afspraak maken
  • Zorgt u regelmatig voor een ander? Wordt u daarbij goed ondersteund door uw gemeente? Bent u tevreden met de informatie die u krijgt? De gemeenten in Noordoost Frysl├ón, waaronder Ameland,…

    Lees meer
  • De openbare raadsvergadering die stond gepland op maandag 29 mei is wegens de formatie van een nieuwe coalitie verplaatst naar dinsdag 30 mei. De vergadering vangt aan om 19.30 uur in de…

    Lees meer
  • Vanaf woensdag 24 mei kunnen zowel professionals en vrijwilligers van Elkander en Sociaal Cultureel Werk Ameland als ouderen en mindervaliden gebruik maken van twee MAX Mobielen om van A naar…

    Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Ameland onderneemt

Ameland onderneemt

Ameland is een ondernemend eiland. Wij ontwikkelen een duurzame economische visie. Meer weten? Kijk op onze themawebsite!

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het Gebiedsteam Ameland, Hulp bij het Huishouden. jeugd, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie