Startpagina

Afspraak maken
 • Burgemeester en wethouders van Ameland maken, ingevolge artikel 3.44 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat het college bij besluit van 12 september 2017 het wijzigingsplan…

  Lees meer
 • De woning De Worteltuin 22 in Nes is per 1 november beschikbaar voor verhuur. De woning beschikt over twee slaapkamers. De huur bedraagt € 486,82 per maand, exclusief € 22,69…

  Lees meer
 • Sport op Ameland 17-10-2017

  Sinds 1 september zijn Martine Kienstra en Esther Renes gestart als buurtsportcoaches sport en bewegen op Ameland. De buurtsportcoaches zijn in dienst bij Sport Fryslân en gaan actief aan de…

  Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Waddencampus

Waddencampus

Ben je student of onderzoeker en wil je onderzoek doen op Ameland? Bekijk de mogelijkheden op onze Waddencampus.

Meer informatie

Wonen op Ameland

Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland

Zoekt u informatie over huurwoningen op Ameland? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het Gebiedsteam Ameland, Hulp bij het Huishouden. jeugd, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Ameland onderneemt

Ameland onderneemt

Ameland is een ondernemend eiland. Wij ontwikkelen een duurzame economische visie. Meer weten? Kijk op onze themawebsite!

Meer informatie

Sport op Ameland

Ameland sporteiland! Bekijk de informatie over de buurtsportcoach, verhuur sporthal en het sportaanbod op onze themawebsite!

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie