Startpagina

Afspraak maken
 • De woning Hidde Dirks Katstraat 8 in Hollum is per 15 januari 2019 beschikbaar voor verhuur. De woning heeft één slaapkamer. De huurprijs bedraagt € 543,74 exclusief € 52,18…

  Lees meer
 • In verband met de feestdagen zijn er enkele wijzigingen voor wat betreft de openingstijden van de milieustraat en het schema van de afvalinzameling.

  De milieustraat is gesloten op:

  Lees meer
 • Ameland, één van de vijf Waddeneilanden, is een dynamische en unieke gemeente met vier authentieke dorpen en prachtige recreatie- en natuurgebieden. Het eiland is letterlijk en figuurlijk…

  Lees meer
Meer nieuws

Trouwen op Ameland

Trouwen

Alle informatie over de voorbereidingen voor uw huwelijk, de trouwambtenaren en trouwlocaties vindt u op onze speciale trouwwebsite.

Meer informatie

Sport op Ameland

Ameland sporteiland! Bekijk de informatie over de buurtsportcoach, verhuur sporthal en het sportaanbod op onze themawebsite!

Meer informatie

Waddencampus

Waddencampus

Ben je student of onderzoeker en wil je onderzoek doen op Ameland? Bekijk de mogelijkheden op onze Waddencampus.

Meer informatie

Wonen op Ameland

Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland

Zoekt u informatie over huurwoningen op Ameland? Schrijf u in als woningzoekende en bekijk hier de beschikbare huurwoningen.

Meer informatie

Vliegveld Ameland

Vliegveld

De aanvliegroutes, meteogegevens en andere technische informatie van het vliegveld Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Duurzaam Ameland

Afval en duurzaamheid

Informatie over het zonnepark Ameland en andere duurzame projecten op Ameland kunt u vinden op onze speciale website.

Meer informatie

Zorg op Ameland

Zorg

Onderwerpen als het gebiedsteam Ameland, hulp bij het huishouden, jeugdhulp, werk zoeken, bijstand en hulp bij schulden komen hier aan bod.

Meer informatie

Bestuur Ameland

Bestuur

Hier vindt u informatie over het college en de gemeenteraad, maar ook beleid, vergaderingen, besluitenlijsten en (audio)verslagen.

Meer informatie