Coördinator Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland (m/v)

Dit item is verlopen op 01-08-2019.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van:

Coördinator Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland (m/v)

voor 36 uur per week (1 fte)


Wij zoeken een pionier! Wie wil samen met het team van het Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland verantwoordelijk zijn voor het verhuren en beheren van, in de toekomst, bijna 300 huurwoningen?

Vanuit een aanpassing in onze organisatie is een nieuwe functie ontstaan, Coördinator Gemeentelijk Woningbedrijf Ameland (GWA). Wij zijn daarom op zoek naar een collega voor deze uitdagende functie. Ons doel is om in de komende 4 jaar tenminste 40 nieuwe huurwoningen te gaan realiseren. Voor ons huidige woningbezit ligt er de ambitie om te onderzoeken hoe we de woningen verder gaan verduurzamen.

Wat ga je doen:
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren, voorbereiden en uitvoeren van de dagelijkse werkprocessen binnen het team GWA, teneinde op een klantgerichte werkwijze bij te dragen aan een optimale afhandeling van de uit te voeren werkzaamheden.
 • Je draagt bij aan het uitvoeren van het deel van het programma jaarbegroting/ productenrekening voor wat betreft het GWA, zodat doelstellingen uit deze jaarbegrotingen worden gehaald en de continuïteit wordt gewaarborgd.
 • Je signaleert actief de werking, effectiviteit en efficiency van werkprocessen binnen het GWA.
 • Je overlegt en werkt samen met diverse partijen op uitvoerend niveau, zodat gemaakte afspraken worden gerealiseerd.
 • Je rapporteert aan de secretaris-directeur over de voortgang van gemaakte afspraken, jaarbegroting en productenrekening en komt met voorstellen om te anticiperen d.m.v. bijsturingsvoorstellen op de hiervoor genoemde producten.
Functie-eisen:
 • Je beschikt over een relevante HBO-opleiding, aangevuld met een oriëntatie op de interne processen, procedures en de verhoudingen in de organisatie en specifiek op de functiegerichte kennis over management, financiële en bedrijfseconomische systematieken en verschillende beheerstechnieken.
 • Bijblijven op verschillende vakgebieden is vereist.
 • Je weet het beste uit medewerkers te halen; je denkt en handelt oplossingsgericht; je bent innovatief en kunt vernieuwingstrajecten vormgeven. Jouw analytisch vermogen is van belang bij het tijdig signaleren van problemen, het herkennen van belangrijke informatie en het leggen van verbanden tussen die gegevens. Je bent integer en kunt met vertrouwelijke informatie omgaan want geheimhouding is vereist bij vertrouwelijke persoons- en bedrijfsgegevens en beleidsvoornemens.
 • Bewaking van tijdsplanning/deadlines en accuraat werken zijn vereisten.
 • Ervaring in de volkshuisvesting is een pré.
Arbeidsvoorwaarden
 • Afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring bieden wij je een salaris van minimaal € 2.795 en maximaal € 4.225 (schaal10) bruto per maand (salarispeil januari 2018). Als werknemer van de gemeente Ameland is de CAR/UWO van toepassing en ben je verzekerd van goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder in ieder geval ruime opleidingsmogelijkheden en het Individueel Keuze Budget (17,05% bovenop het brutoloon). (Willen) wonen op Ameland is een pré.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Iwan Valk via telefoonnummer 06-53717217 onder kantoortijden. Heb je vragen rondom de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Arina Rispens, P&O-adviseur a.i. via telefoonnummer 06-40505874 op woensdag 17 of 24 juli tussen 9.00 en 14.00 uur.

Interesse?

Je kunt solliciteren door jouw motivatie en cv vóór  1 augustus in te sturen via de website van Werken in Friesland: www.werkeninfriesland.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 14 en 21 augustus. Voor de planning van de gesprekken verzoeken we je het aan te geven in je sollicitatiebrief als je op vakantie bent op één van beide data. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure, deze vindt dan plaats op 27 augustus.

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De gemeente Ameland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een of meer kandidaten door bureaus aan de gemeente Ameland zonder zoekopdracht van de afdeling P&O worden gezien als eigendom van de gemeente Ameland. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door de gemeente Ameland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen.