Gemeente Info 6 maart 2019

Inloopavond raadsfracties op 13 maart

Iets bespreken met de raadsfracties? Dat kan tijdens de inloopavond in het gemeentehuis. De volgende inloopavond is gepland op woensdag 13 maart vanaf 19.30 uur. U kunt tot uiterlijk dinsdag 12 maart een afspraak maken via de griffier: jmetz@ameland.nl of telefoonnummer (0519) 555 555.

Afronding eerste fase reconstructie Nes

Nu het einde van de eerste fase van de reconstructie van het centrum van Nes nadert, houden we op woensdag 20 maart om 19.30 uur een informatieve bewonersavond in Hotel Hofker. Belangstellenden zijn welkom!

Verkiezing Provinciale Staten en waterschap

Op woensdag 20 maart zijn de Provinciale Staten-verkiezingen en de waterschapsverkiezingen. Bent u kiesgerechtigd? Dan heeft u inmiddels uw stempas(sen) ontvangen. Op de dag van de stemming neemt u uw stempas(sen) en een geldig identiteitsbewijs (maximaal vijf jaar verlopen) mee naar het stembureau. Denkt u er aan dat u tijdig een aanvraag indient bij de gemeente in het geval u uw stempas kwijt bent, uw identiteitsbewijs verlopen is of u iemand anders wilt laten stemmen? Meer hierover leest u op onze website bij Verkiezingen.

Gemeente Info in bijlage

De Gemeente Info van 6 maart 2019 is bijgevoegd.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.