Gemeente Info 4 april 2018

Openbare raadscommissievergadering en openbare raadsvergadering op 16 april

De openbare raadscommissievergadering die gepland was op maandag 9 april is verplaatst naar maandag 16 april. De openbare raadscommissievergadering vangt aan om 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis in Ballum. Na afloop van deze raadscommissievergadering vindt er een extra openbare raadsvergadering plaats. Beide vergaderingen zijn openbaar. U bent van harte welkom. De vergaderingen kunt u ook beluisteren via de LOA.

Afscheid van raadsleden

In de raadsvergadering van woensdag 28 maart hebben we afscheid genomen van de gemeenteraad van de raadsperiode 2014-2018. Raadsleden Rudolf Teuben (Ameland '82), Chris Brouwer (Ameland '82), Marieke van Schaijk-Ketelaars (CDA), Dirk Beijaard (CDA), Alice de Jong-Gransbergen (Algemeen Belang Ameland), Jeroen Leijstra (Algemeen Belang Ameland) en André Tuil (VVD, ontbreekt op foto) keren niet terug in de gemeenteraad van Ameland. Wij danken de raadsleden hartelijk voor hun inzet voor de gemeente Ameland!

Installatie nieuwe raadsleden

Op donderdag 29 maart is de nieuwe gemeenteraad van Ameland geïnstalleerd; Theo Faber (AmelandEén), Andries Metz (AmelandEén), Esther Oud (AmelandEén), Siard Bonthuis (AmelandEén), Dirk Metz (AmelandEén), Piet IJnsen (Algemeen Belang Ameland), Jan Wijnberg (Algemeen Belang Ameland), Han van Heerde (Ameland ’82), Jeroen de Jong (CDA), Irma Marinus (PvdA) en Jeppe Groenewold (VVD) hebben in een openbare raadsvergadering de eed of belofte afgelegd. Ook zijn er voor deze politieke partijen vijftien schaduwfractieleden beëdigd. Wij wensen alle raadsleden en schaduwfractieleden veel succes!

Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader