Gemeente Info 31 oktober 2018

Ameland neemt openbare verlichting officieel in gebruik

Tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdag 27 oktober heeft Ameland het innovatieve systeem voor openbare verlichting officieel in gebruik genomen. Wethouder Ellen Bruins Slot verrichtte de openingshandeling, waarbij het licht op de veerdam paal voor paal aan ging en zo het licht ‘aan land kwam’. Het lichtsysteem is al enige tijd in bedrijf. Het levert aanzienlijk minder lichtvervuiling op en is zo’n 70 procent zuiniger dan de oude verlichting. De innovatieve openbare verlichting van Signify is onderdeel van het convenant Duurzaam Ameland.

Inloopavond raadsfracties

Woensdag 14 november tussen 19.30 en 21.00 uur bent u van harte welkom op de inloopavond van de fracties. U kunt zich van 19.30 tot 19.45 uur melden. Alle fracties van de politieke partijen van de gemeente Ameland zijn aanwezig. Voor meer informatie kunt u terecht bij de griffie via telefoonnummer (0519) 555 555 of info@ameland.nl. 

Gemeente Info 31 oktober 2018

De Gemeente Info met alle mededelingen van het college van burgemeester en wethouders aan de inwoners van Ameland is bijgevoegd als pdf.

Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader