Gemeente Info 30 mei 2018

Openbare raadscommissievergadering

U bent van harte welkom bij de openbare raadscommissievergadering op maandag 4 juni om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum.

Agenda en vergaderstukken 4 juni 2018

Gewijzigde dienstverlening gemeentehuis op 31 mei

In verband met de jaarlijkse bijeenkomst voor medewerkers van gemeenten van de Waddeneilanden is er op donderdag 31 mei een beperkte dienstverlening in het gemeentehuis. Burgerzaken is op deze dag gesloten. Voor overige afspraken verzoeken wij u van tevoren een afspraak te maken of op een andere dag langs te komen.

Gebiedsteam Ameland: wat is dat?

Heeft u een hulpvraag waar u zelf niet uitkomt? Bij het gebiedsteam kunt u terecht met al uw vragen rondom hulp en zorg aan kinderen, gezondheid, welzijn, werk & inkomen en maatschappelijke ondersteuning. Enkele voorbeelden van hulpvragen zijn: ‘Wij gaan scheiden, kan ik mijn kinderen hierop voorbereiden?’, ‘Mijn echtgenote gaat lichamelijk en geestelijk achteruit, kan ik ook ondersteuning krijgen, zodat ik soms even tijd voor mezelf heb?’ De professionals van het gebiedsteam gaan graag met u in gesprek om passende zorg en ondersteuning voor u te vinden. Heeft u behoefte aan hulp of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Rika de Jong via gebiedsteam@ameland.nl of via telefoonnummer (0519) 555 555.  

Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader