Gemeente Info 28 april 2021

Openbare raadscommissievergadering op 3 mei

Op maandag 3 mei om 19.30 uur wordt er een openbare raadscommissievergadering gehouden. Deze vergadering kunt u rechtstreeks beluisteren via de Lokale Omroep Ameland. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk voor publiek om aanwezig te zijn. Pers is welkom. 

De actuele agenda en de vergaderstukken vindt u in het raadsinformatiesysteem: 

Agenda en vergaderstukken 3 mei 2021

Voor vragen, of indien u als belanghebbende wenst in te spreken, kunt u contact opnemen met de griffier Jacqueline Metz via telefoonnummer (0519) 555 555 of jmetz@ameland.nl

Deel uw zorgen met burgemeester en wethouders

Al ruim een jaar is het coronavirus in Nederland en leven we met beperkende maatregelen. Onze burgemeester en wethouders zijn benieuwd hoe het u in deze tijd vergaat. Zij hebben al diverse gesprekken gevoerd met inwoners en ondernemers en ze maken ook graag tijd vrij voor uw verhaal. Ze horen graag hoe u deze tijd ervaart, waar u behoefte aan heeft of wat uw idee is om uw omgeving door deze periode te helpen. 

Meld u aan voor een gesprek met de burgemeester of een wethouder via info@ameland.nl of bel met telefoonnummer (0519) 555 555. Op afspraak vinden de gesprekken telefonisch, via een videogesprek of op 1,5 meter afstand aan de voordeur plaats. 

Gemeente Info 28 april 2021

De Gemeente Info van 28 april 2021 is bijgevoegd.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.