Gemeente Info 23 juni 2021

Openbare raadsvergadering op 28 juni

Op maandag 28 juni om 19.30 uur is er een openbare raadsvergadering in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum. In verband met de coronamaatregelen is er in de raadzaal geen publieke tribune. Als u bij de vergadering aanwezig wilt zijn, dan kunt u plaatsnemen in de hal van het gemeentehuis. De vergadering kunt u ook rechtsreeks volgen via de Lokale Omroep Ameland en, onder voorbehoud en bij wijze van proef, tevens via een video-uitzending. Hierover vindt u meer informatie op onze website.

Agenda en vergaderstukken 28 juni 2021

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de griffier, Jacqueline Metz, via telefoonnummer (0519) 555 555 of jmetz@ameland.nl.

Afspraak maken kan ook online

Wilt u het gemeentehuis in Ballum bezoeken voor het aanvragen van een nieuw identiteitsbewijs, rijbewijs of om een andere reden? Maak dan van tevoren online een afspraak op www.ameland.nl of bel met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer (0519) 555 555. Kom op tijd, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje bij uw bezoek aan het gemeentehuis. Vriendelijk dank voor uw medewerking!

Gemeente Info 23 juni 2021

De Gemeente Info van 23 juni vindt u in de bijlage.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.