Gemeente Info 22 mei 2019

Openbare raadsvergadering op 27 mei

U bent van harte welkom bij de openbare raadsvergadering op maandag 27 mei om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum.

Agenda en vergaderstukken 27 mei 2019

Verkiezing Europees Parlement op 23 mei

Op donderdag 23 mei kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement. In de gemeente Ameland staat het u vrij om in elk willekeurig stemlokaal binnen de gemeente te gaan stemmen. De stembureaus op Ameland zijn open van 7.30 tot 21.00 uur. Gaat u stemmen, neem dan naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs mee. Voor deze verkiezing geldt dat het identiteitsdocument maximaal vijf jaar verlopen mag zijn. U bent verplicht dit te tonen aan de voorzitter van het stembureau. Heeft u vragen over deze verkiezing? Neem dan contact op met Burgerzaken in het gemeentehuis. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0519) 555 555 of burgerzaken@ameland.nl.

Enquête nieuwe burgemeester

De gemeenteraad van Ameland gaat op zoek naar een nieuwe burgemeester en stelt voor deze vacature binnenkort een profielschets op. De raad vraagt u, als inwoner van Ameland, graag naar uw mening. Wat moet de nieuwe burgemeester volgens u kunnen en welke eigenschappen moet hij of zij hebben? Binnenkort kunt u op de website van de gemeente Ameland een enquête vinden. Door het invullen van deze enquête helpt u mee in de zoektocht naar de nieuwe burgemeester van de gemeente Ameland. De enquête kunt u tot 1 juni invullen. Heeft u hierover vragen? Dan kunt u contact opnemen met de griffier, Jacqueline Metz, via telefoonnummer (0519) 555 555 of jmetz@ameland.nl.

Gemeente Info in bijlage

De Gemeente Info van 22 mei 2019 is bijgevoegd.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.