Gemeente Info 17 januari 2018

Commissie Sociaal Domein vergadert op 22 januari

Op maandag 22 januari om 19.30 uur vergadert de Commissie Sociaal Domein in de raadzaal van het gemeentehuis in Ballum. Het betreft een openbare vergadering: belangstellenden zijn welkom. De LOA zendt de vergadering rechtstreeks uit. Wilt u weten welke onderwerpen worden behandeld? Bekijk dan de agenda op onze website.

Ameland zoekt trouwambtenaar

Circa 90 huwelijken worden ieder jaar op Ameland voltrokken. Steeds meer mensen kiezen voor een huwelijk op het mooie Ameland. De keuze uit bijzondere trouwlocaties is ruim en onze trouwambtenaren zijn professioneel en enthousiast. Ter uitbreiding van ons team van trouwambtenaren zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Vindt u het een eer om een belangrijke bijdrage te leveren aan de mooiste dag uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen? Heeft u een gezonde dosis mensenkennis, gaat u graag in gesprek om mensen beter te leren kennen en kunt u zicht inleven in hun belevingswereld? En denkt u de kwaliteiten te bezitten om huwelijken te voltrekken? Dan nodigen we u uit om te solliciteren.

              

Twee woningen te huur

Op dit moment hebben wij twee woningen die beschikbaar zijn voor verhuur: ’t Hofje 7 in Ballum en De Stringen 21 in Ballum. Meer informatie over de woningen vindt u op www,ameland.nl/wonen.

                                                                              

Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader