Gemeente Info 15 mei 2019

Geen commissievergadering Zorg op 20 mei

De commissievergadering Zorg van maandag 20 mei komt te vervallen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de griffier Jacqueline Metz via telefoonnummer (0519) 555 555 of jmetz@ameland.nl.

Gouden Quality Coast Award en Blauwe Vlag voor Ameland

Ameland heeft als groene en duurzame toeristische bestemming opnieuw de gouden Quality Coast Award in de wacht gesleept. Wethouder Ellen Bruins Slot ontving donderdag 9 mei bij de uitreiking in Ouddorp de gouden Quality Coast Award voor 2019/2020. Ook is het strand van Ameland voor de 32e keer bekroond met de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag is de internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig, schoon en duurzaam zijn.

Door het behalen van beide keurmerken heeft Ameland opnieuw internationale erkenning gekregen in het streven naar een zo groot mogelijke kwaliteit in mens- en natuurvriendelijk toerisme. Ameland is een van de vijf bestemmingen in Nederland die de Quality Coast Award ontvangt en het enige Waddeneiland. Lees meer over de Quality Coast Award en de Blauwe Vlag.

22 mei: Bijeenkomst over zorg op Ameland

Op woensdag 22 mei om 16.00 uur organiseren Thuiszorg Het Friese Land en de gemeente Ameland de bijeenkomst ‘Een leven lang op Ameland - onze zorg’ in De Toel in Nes. Deze bijeenkomst is voor cliënten van Thuiszorg Het Friese Land, hun mantelzorgers en alle andere belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u helderheid over hoe de (thuis)zorg op ons eiland is georganiseerd: U bent van harte welkom!

Gemeente Info in bijlage

De Gemeente Info van 15 mei 2019 kunt u inzien via bijgevoegde pdf. De Gemeente Info is op dit moment wegens een storing niet beschikbaar op de pagina Nieuwsbrieven op de website, maar wel bij de nieuwsberichten.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.