Gemeente Info 15 augustus 2018

Inloopavond raadsfracties

Woensdag 22 augustus tussen 19.30 en 21.00 uur bent u van harte welkom op de inloopavond van de fracties. U kunt zich van 19.30 tot 19.45 uur melden. Alle fracties van de politieke partijen van de gemeente Ameland zijn aanwezig.

Rook- en stookverbod geldt tot 1 september

Het college van burgemeester en wethouders heeft onlangs besloten het rook- en stookverbod in bossen en op natuurterreinen te verlengen tot 1 september 2018. Dit rookverbod houdt in dat het verboden is om in bossen, heidegebieden, veen- of duingebieden (of binnen een afstand van dertig meter daarvan) te roken. Ook is het verboden om in de open lucht brandende of smeulende voorwerpen te laten vallen, weg te werpen of te laten liggen.

Denk mee over het gebied rond de nieuwe Stelp

De nieuwe locatie voor ouderenzorg op Ameland komt een stap dichterbij. De plannen voor de nieuwe Stelp gaan een nieuwe fase in. Samen met bewoners, medewerkers, omwonenden en betrokken partijen wil de gemeente eerst een visie ontwikkelen voor het gebied aan de Oranjeweg in Hollum. Daarna komt er een programma van eisen voor het gebouw. Op dinsdag 21 augustus om 19.30 uur in Ons Hol kunt u zich laten informeren over de plannen. Iedereen is van harte uitgenodigd. De avond is voor bewoners en iedereen die ge├»nteresseerd is in de ontwikkeling van het gebied. Er is ruimte voor discussie, idee├źn en vragen.

Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader