Gemeente Info 15 april 2020

Raadsvergadering op 20 april

Op maandag 20 april om 19.30 uur vindt er een raadsvergadering plaats in het gemeentehuis in Ballum. De gemeenteraad vergadert zonder publiek. Wilt u de raadsvergadering volgen? Dan kunt u meeluisteren via de Lokale Omroep Ameland. Voor actuele informatie over deze vergadering verwijzen we u naar het Raadsinformatiesysteem.

Openingstijden gemeentehuis

In het gemeentehuis werken we voorlopig uitsluitend op afspraak. We vragen u nadrukkelijk om een niet-urgent bezoek aan het gemeentehuis uit te stellen. Is contact met een medewerker van het gemeentehuis noodzakelijk? Maak dan van te voren een afspraak via telefoonnummer (0519) 555 555. Bij uw bezoek aan het gemeentehuis verzoeken we u minimaal 1,5 meter afstand te houden en aan de balie met pinpas te betalen. Lees hier meer over onze gewijzigde dienstverlening.

Coronavirus COVID-19

Het coronavirus COVID-19 houdt de hele wereld in zijn greep. Het bestrijden van de verspreiding van het coronavirus heeft consequenties voor iedereen. Ook op Ameland zijn de gevolgen merkbaar. De gemeente Ameland is voortdurend in overleg met de Veiligheidsregio Frysl├ón en met de andere Waddeneilanden over het coronavirus. Via de pagina Coronavirus op onze website en via social media informeren we inwoners, ondernemers en toeristen over de actuele en lokale situatie. Wilt u meer weten over het coronavirus en wat u kunt doen om te voorkomen dat u ziek wordt? Kijk dan voor informatie op: www.rijksoverheid.nl/coronavirus, www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden en www.ggdfryslan.nl/corona.

Gemeente Info in bijlage

De Gemeente Info van 15 april 2020 is bijgevoegd.

Een pdf-bestand kunt u openen in verschillende pdf-lezers, zoals Adobe Acrobat Reader.