Uitnodiging ondernemersavond op 22 juni

Dit item is verlopen op 23-06-2022.

In 2014 is voor het eerst een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers en ambtenaren. De doelstelling van deze bijeenkomst was begrip en respect voor elkaar belevingswerelden te krijgen. De avond in 2014 bleek een succes. Bij het Ondernemersplatform Ameland (OPA) is behoefte om nogmaals eenzelfde soort ondernemersavond te organiseren voor ondernemers en ambtenaren. Als gemeente werken we hier natuurlijk graag aan mee.

Deze avond voor ondernemers en ambtenaren is een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar eens te ontmoeten in plaats van telefonisch of online. Met het oog op de roerige coronajaren die we achter de rug hebben geen slecht idee volgens ons. Gezamenlijk kijken we graag naar manieren om de communicatie en dienstverlening verder te verbeteren.

Graag nodigen we ondernemers van alle branches uit om zich aan te melden voor de ondernemersavond op woensdagavond 22 juni om 19:30 in Ons Hol in Hollum. U bent van harte welkom. Meld u aan via denkmee@ameland.nl