Aanmeldactie voor mantelzorgers weer van start

Dit item is verlopen op 24-08-2019.

De gemeente Ameland waardeert het werk van mantelzorgers. Mantelzorgers zijn een grote steun voor mensen die hulp nodig hebben en een belangrijke aanvulling op professionele zorg. Er zijn veel mantelzorgers in onze gemeente. Veel meer dan wij nu in beeld hebben. Daarom houden wij ook dit jaar weer een aanmeldactie voor mantelzorgers. Mantelzorgers die zich nog niet eerder hebben aangemeld bij de gemeente en dit voor vrijdag 23 augustus doen, ontvangen uiterlijk eind augustus een VVV Cadeaukaart van € 75,00. Mantelzorgers die zich al eerder hebben aangemeld bij de gemeente, ontvangen de VVV Cadeaukaart binnenkort automatisch.

Waarom aanmelden?

Als u bij ons bekend bent, kunnen wij beter met u in contact blijven over de ondersteuning die u als mantelzorger wellicht nodig heeft. Ook kunnen wij u zo op de hoogte houden van activiteiten voor mantelzorgers op Ameland. Misschien heeft u behoefte aan structurele ondersteuning, of heeft u genoeg aan af en toe een steuntje in de rug. Wij willen u als gemeente graag de ondersteuning bieden die u nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat wij weten dat u mantelzorger bent.

Aanmeldformulier

Woont u in de gemeente Ameland en bent u een mantelzorger die langdurig onbetaalde zorg verleent aan een ander? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Het formulier ligt ook bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis klaar. 

Heeft u zich al eerder bij ons aangemeld als mantelzorger? Dan ontvangt u binnenkort automatisch een VVV Cadeaukaart. Opnieuw aanmelden is niet nodig.