Gewijzigde dienstverlening gemeente Ameland

Gemeentehuis

In het gemeentehuis werken we nog steeds uitsluitend op afspraak. We vragen u nadrukkelijk om een niet-urgent bezoek aan het gemeentehuis uit te stellen. Is contact met een medewerker van het gemeentehuis noodzakelijk? Maak dan van te voren een afspraak via telefoonnummer (0519) 555 555. Bij uw bezoek aan het gemeentehuis verzoeken we u minimaal 1,5 meter afstand te houden, een mondkapje te dragen en bij aankomst uw handen te desinfecteren. Aan de balie kunt u met uw pinpas betalen. Uw zaken zelf digitaal regelen is in bepaalde gevallen ook mogelijk via onze website.

Heeft u andere vragen? Stel ze dan via info@ameland.nl. of telefoonnummer (0519) 555 555 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur).

Milieustraat

Om inwoners en medewerkers van de gemeente Ameland zo goed mogelijk te beschermen, heeft de gemeente Ameland de regels voor de milieustraat aangepast. U wordt verzocht alleen naar de milieustraat te komen als het nodig is. Het aantal bezoekers tegelijkertijd is beperkt tot vijf. Iedereen moet een onderlinge afstand van ten minste  1,5 meter aanhouden. Uiteraard zijn ook de algemene adviezen tegen verspreiding van het coronavirus van kracht: thuis blijven bij (lichte) klachten, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden en gebruik papieren zakdoekjes. We vragen u de aanwijzingen van de medewerkers op de milieustraat op te volgen.